Vinícius Júnior al Campionat sud-americà sub-17 (Foto: Reuters)
Vinícius Júnior al campionat sud-americà sub-17 (Foto: Reuters)
Futbol

El Madrid fa oficial el fitxatge de Vinicius Junior a partir del juliol del 2018

El club blanc s'ha assegurat els serveis d'una de les grans promeses del moment a partir del juliol del 2019, tot i que podria arribar abans

Actualitzat

El Reial Madrid ha arribat a un acord amb el Clube de Regatas do Flamengo per la transferència dels drets federatius de Vinícius Júnior a partir del juliol del 2018. Segons ha explicat el club blanc en un comunicat, el futbolista continuarà al Brasil fins al juliol del 2019, tot i que podria arribar abans al futbol espanyol si així ho acorden els dos clubs.

Vinícius José Paixäo de Oliveira Júnior és un davanter brasiler nascut el 12 de juliol de l'any 2000. Ha començat a cridar l'atenció dels clubs més importants del món després de guanyar amb la seva selecció el campionat sud-americà sub-17, el març d'aquest any. L'adolescent, autor de 7 gols, va ser triat el millor del torneig.

El 13 de maig va debutar amb el primer equip del Flamengo. I dos dies més tard, ampliava el contracte amb el seu club amb una clàusula de rescissió de 45 milions d'euros. Aquest 23 de maig s'ha tancat el seu salt al Madrid. Un salt meteòric a la fama.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut