Futbol

El Madrid defensarà el liderat contra el Racing amb la baixa de Sergio Ramos i la novetat de Canales

El Reial Madrid jugarà un cop acabi el partit de La Romareda, i ho farà contra el Racing al Bernabéu. Per aquest partit, Mourinho continuarà tenint la baixa de Sergio Ramos. El defensa sevillà ha tornat a quedar fora de la convocatòria, per tercera vegada, després de perdre's els enfrontaments contra el Màlaga i el Milan. Ramos, que arrossega encara les molèsties al genoll amb què va tornar de l'aturada de seleccions, serà l'absència més important d'una llista de convocats on la gran novetat és el retorn de Sergio Canales. Mourinho, tot i el bon moment del seu equip a la Lliga i la Champions, ha assegurat que no hi ha un excés d'eufòria.

Actualitzat
El Reial Madrid continua preparant amb tranquil·litat la visita del Racing de Santander al Bernabéu. Els blancs defensaran el liderat de la Lliga amb la baixa de Sergio Ramos, que es perdrà el tercer partit consecutiu per una elongació muscular, i amb la gran novetat de Sergio Canales a la llista de convocats. El jove jugador càntabre tindrà d'aquesta manera l'oportunitat d'enfrontar-se per primera vegada al seu exequip.

Després de l'entrenament, Mourinho ha insistit que descarta fitxar en el mercat d'hivern tot i la situació de Wayne Rooney, que ha manifestat el seu desig de marxar del Manchester United. "No m'han trucat i tenen el meu número", ha comentat amb ironia el tècnic portuguès, que ha deixat clar que només es plantejar reforçar la plantilla de cara a la temporada que ve. "No he comentat res amb la directiva. Ja parlarem al maig o al juny si he sobreviscut. Si sóc aquí vull la meva estabilitat. La meva satisfacció està amb els jugadors que tinc. Tots els clubs volen millorar cada temporada, però el mercat d'hivern està tancat per a nosaltres", ha insistit.

Mourinho no ha volgut valorar els problemes extraesportius del Barça després de l'última assemblea de compromissaris i ha assegurat que el seu equip encara està en construcció. "Encara no hem guanyat res. No som l'equip perfecte i estem lluny de ser-ho. El que sí que veig és identificació i empatia. El grup pensa de la mateixa manera. Aquest serà un gran equip, però no és un projecte a curt termini", ha recordat.
Anar al contingut