Fabinho, amb la samarreta del Liverpool (@LFC)
Futbol internacional

El Liverpool fitxa Fabinho només dos dies després de perdre la final de la Champions

El conjunt de Jürgen Klopp ha tancat la incorporació del migcentre brasiler, que arriba al club d'Anfield procedent del Mònaco a canvi d'uns 50 milions d'euros

Actualitzat

Només dos dies després de perdre la final de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid a Kíev, el Liverpool ha anunciat aquest dilluns el seu segon fitxatge per a la pròxima temporada. El conjunt de Jürgen Klopp ha tancat la incorporació del migcentre brasiler Fabinho, que arriba al club d'Anfield procedent del Mònaco a canvi d'uns 50 milions d'euros.

Fabinho, de 24 anys, va passar sense pena ni glòria pel futbol base del Reial Madrid previ pas pel Rio Ave, de Portugal, i al 2013 va arribar al Mònaco, on es va convertir en una peça bàsica del conjunt monegasc.

Fabinho, que ja ha firmat el seu nou contracte amb els "reds" per a les cinc pròximes temporades, s'ha mostrat molt satisfet per la seva arriba al vigent subcampió d'Europa.

"Estic realment excitat per aquest moviment. És una cosa que sempre vaig voler, un equip gegant. Les infraestructures del club semblen excepcionals. Un club d'aquesta mida buscant els meus serveis... no vaig haver de pensar gaire per venir."

Anar al contingut