Segona Divisió

El Jaén agreuja la situació d'un Barça B inoperant en atac (0-3)

El Barça B perd amb el Jaén al Miniestadi (0-3) i continua mostrant mancances en el seu joc. Els d'Eusebio han estat incapaços de capgirar un partit que han començat perdent ben aviat. Amb aquest resultat, el filial blaugrana continuarà una setmana més en zona de descens.

El Barça B ha rebut el primer cop als onze minuts de partit. Ha estat "Fran" Machado qui, gràcies a una assistència de Mejía, ha aprofitat que la defensa estava avançada per aconseguir el gol. Masip ha evitat el segon quatre minuts més tard quan Bagnack ha estat a punt de marcar en pròpia porteria. Dongou ha pogut empatar amb un xut potent que ha sortit pel lateral de la porteria andalusa i, just abans del descans, "Jona" ha enfonsat encara més el filial blaugrana després d'aconseguir el segon gol amb un bon desmarcatge entre els dos centrals. Tot i dominar en possessió, el Barça B ha marxat al descans amb dos gols en contra i l'obligació de reaccionar a la segona part.

Eusebio ha presentat canvis a la sortida del descans i l'equip ha mostrat amb un altre aire. Pressionant molt més i generant perill en els primers minuts. Denís Suarez, amb un xut de falta, ha fet lluir Román en el minut 52. Minuts més tard, una entrada de Sergio Gómez a "Jona" dins l'àrea ha estat reclamada pel Jaén com a penal, tot i que l'àrbitre no ha considerat la pena màxima. El partit ha embogit, sense mig camp i amb transicions imprecises, el filial blaugrana no ha trobat la clau per capgirar la situació.

Adama, a cinc minuts del final, ha fet una entrada a Víctor Curto dins de l'àrea que l'àrbitre ha considerat penal. El jugador blaugrana ha vist la targeta vermella i l'andalús ha anotat el tercer i definitiu gol. D'aquesta manera, el Barça B ha sumat la quarta derrota consecutiva a casa i amb tres punts dels últims vint-i-quatre possibles continuarà en zona de descens.