El Girona s'apunta la setena victòria consecutiva a Montilivi, davant el Mallorca, i fa un pas més cap a Primera (1-0)

Un gol de Juanpe en el minut 87 dona la victòria al Girona davant del Mallorca. Els de Machín sumen 49 punts i ja han fet seva la segona plaça de la taula.

El Girona s'ha imposat a casa contra el Mallorca per la mínima (1-0) i s'apunta la setena victòria consecutiva a Montilivi. Amb aquests tres punts els de Machín en sumen 49 i fan un pas més cap a Primera.

La primera part ha estat per al Mallorca, que ha dominat desaprofitant fins a quatre ocasions clares per avançar-se al marcador. Juan Domínguez ha estat el primer d'intentar perforar la porteria de René després d'una centrada de Moutinho. Poc després, Lago Júnior, amb una jugada des de la banda, ha acabat amb un xut refusat per René al travesser. La millor jugada dels gironins abans del descans ha estat d'Aday que fa l'únic xut amb intenció abans del descans.

A la represa, els de Machín han fet un pas endavant i han aconseguit fer l'únic gol del partit. El protagonista del partit no ha estat un davanter, sinó un central. Juanpe ha avisat amb aquesta rematada que Cabrero ha salvat amb una gran intervenció. A la següent jugada, Juanpe ha marcat (1-0, minut 87) amb una rematada de cap impossible per al porter del Mallorca. Aquest és el segon gol de la temporada del jugador, gol que ha permès al Girona sumar la setena victòria seguida a Montilivi. El Girona ha fet un pas més cap a Primera.