Futbol

El Girona rep el Numància amb l'objectiu de retrobar-se amb la victòria i el Llagostera viatja a Saragossa per continuar sumant

El Girona s'enfrontarà al Numància a Montilivi (17.00, Esport3) amb l'objectiu de retrobar-se amb la victòria. El Llagostera ha viatjat a Saragossa, on vol mantenir la dinàmica ascendent (19.00, Esport3).

Actualitzat

El Girona vol retrobar-se, dues jornades després, amb la victòria a Montilivi i davant del Numància (17.00, Esport3). L'objectiu és sumar tres punts que els permetrien arribar als 51 i certificar virtualment la permanència. Per al duel a Montilivi, Machín no pot comptar amb Pere Pons per sanció ni Eloi, Juncà i la més que probable baixa de Felipe, que arrossega molèsties. El tècnic sorià ha reconegut que serà el moment de donar l'alternativa als menys habituals.

El Llagostera ha viatjat a Saragossa, on vol mantenir l'excel·lent rendiment que està aconseguint les darreres setmanes. A La Romareda volen que tingui continuïtat. Els aragonesos, en zona de "play-off", arriben després d'encaixar una golejada l'última jornada. Els gironins no temen el rival i recuperen Expósito per al partit. Ríos Reina, en canvi, és baixa per sanció.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut