Girona

Pablo Machín s'acomiada dels seus jugadors i els revela que fitxarà pel Sevilla

Tot i que el Girona encara no ha fet l'anunci oficial de la desvinculació, el tècnic sorià s'ha acomiadat dels seus jugadors amb un emotiu missatge

Actualitzat

El Girona i el tècnic Pablo Machín s'han reunit aquest dilluns per acabar de tancar els últims serrells de la seva desvinculació del club gironí. L'acord entre les tres parts -Girona, Sevilla i entrenador- és total. De fet, el conjunt andalús pagarà el milió d'euros de la clàusula de rescissió per poder fitxar Machín. El que queda ara és acabar de tancar la liquidació del contracte del tècnic sorià, abans de fer oficial l'anunci de la seva marxa.

A la seva sortida de la reunió, Machín ha atès amablement els mitjans de comunicació que l'esperaven i de les seves paraules es pot deixar entreveure que les seves hores com a entrenador del Girona estan comptades. El tècnic sorià ha demanat respecte i ha explicat que quan sigui el moment ja anunciarà la decisió definitiva.

Tot i que el Girona encara no ha fet l'anunci oficial de la desvinculació de Machín, el tècnic sorià s'ha acomiadat dels seus jugadors amb aquest emotiu missatge on també revela el seu pròxim destí, el Sevilla.

Hola, nois!
S'han acabat els rumors i ha arribat la confirmació. Me'n vaig al SEVILLA.
Els que em coneixeu més sabeu que no soc gaire d'expressar sentimentalismes, però en aquest cas sí que m'hagués agradat donar-vos una fortíssima abraçada i agrair-vos sincerament tot el que m'heu aportat. Des del primer a l'últim, des del que més fins al que menys ha jugat. Per a mi, sempre ho he dit, tots heu estat importants i tots m'heu ajudat a ser millor i a aconseguir que clubs com el SEVILLA es fixin en mi. Segur que la bona marxa de l'equip també us ha fet més valorats a tots.
Si algú ha sentit algun tipus d'injustícia, ho puc entendre i li demano disculpes, però, com sempre us he dit, les meves decisions sempre han estat pensant en el millor per al col·lectiu. Que sapigueu que ha estat un honor i estic molt orgullós d'haver-vos pogut entrenar.
No us entretinc més, que prou "xapes" us he ficat aquest anys.
Un cop més, GRÀCIES DE COR I SORT, que encara que no hi cregui gaire, sempre s'ha de buscar.
Sempre hi seré pel que em necessiteu.

ARXIVAT A:
Pablo Machín
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut