El Girona guanya el Còrdova i tanca la millor primera volta de la seva història a Segona (2-0)

Els de Pablo Machín continuen fent la feina. Sandaza i Portu han marcat els gols que han donat els tres punts al conjunt gironí, que es manté en segona posició a la taula i en zona d'ascens directe.

El Girona ha continuat amb la seva bona ratxa sumant una nova victòria a Montilivi, contra el Còrdova (2-0) i tancant, així, la millor primera volta de la seva història a Segona. Amb aquesta victòria els gironins són segons a la taula, darrera del Llevant i sumen 39 punts, consolidant-se en zona d'ascens a Primera.

El Girona ha dominat el partit davant d'un conjunt andalús que no ha inquietat gaire la porteria local. Els de Pablo Machín han marcat el primer gol ben d'hora, al primer minut de partit, i gràcies a Francisco Sandaza que remata amb la dreta dins de la porteria de Kieszek (1-0). El segon i últim gol de l'equip Gironí l'ha fet Cristian Portu (minut 52) que remata amb la dreta des del centre de l'àrea, assistit per Aday.

Els de Pablo Machín s'enfronten al flial del Sevilla la propera jornada.