Entrenament del Girona
Entrenament del Girona
Futbol

El Girona buscarà contra l'UCAM Múrcia mantenir-se en llocs de promoció d'ascens

Diumenge a les 18.00 els de Machin intentaran trencar la falta d'efectivitat mentre que l'UCAM Múrcia buscarà desesperadament una victòria a casa que el trauria de la zona de perill

Actualitzat

El Girona ha viatjat a Múrcia amb l'objectiu de mantenir-se en la zona de promoció d'ascens a la màxima categoria, a diferència d'un UCAM Múrcia que intentarà obtenir una victòria que no troba a casa des del 21 de setembre i que l'allunyaria d'uns llocs de descens que té molt a prop.

Els de Machin acusen la falta d'efectivitat i arriben a la Nueva Condomina amb la ferida de la setmana passada a Tenerife on no van ser capaços de superar l'empat (1-1), però encara situats a la part alta de la classificació i amb el suport d'un entrenador que té clar que els gols arribaran aviat. Si guanyés, seria la segona victòria de la temporada lluny de Montilivi.

El Girona presenta per demà la baixa del porter marroquí Bono que estarà concentrat amb la seva selecció, però amb la bona notícia d'haver recuperat Cifuentes que ha estat un mes de baixa per lesió.

 

Anar al contingut