El Getafe serà a les semifinals de la Copa per segon cop consecutiu tot i perdre a Mallorca (2-1)

El Getafe tornarà a ser a les semifinals de la Copa del Rei per segona vegada consecutiva. Tot i perdre 2-1 a l'Ono Estadi en el partit de tornada davant el Mallorca, els de Ladrup han fet bo l'1-0 de l'anada. Els de Manzano han empatat l'eliminatòria en el minut 7, de penal, a través d'Ibagaza, i en el segon temps Arango ha fet el 2-0 que donava el bitllet de semis als balears. Tot i això, a vuit minuts pel final, Granero ha tret una falta que no ha rematat ningú i la pilota ha entrat dins la porteria de Lux.

A Mallorca tots confiaven en la remuntada, després que el Getafe arribés amb un 1-0 a favor del partit d'anada. Amb la filosofia de creure en la remuntada, els homes de Gregorio Manzano han saltat al terreny de joc, tot i que la convicció dels balears s'ha anat esvaint a mesura que ha avançat el matx. I és que el Getafe ha estat qui millor futbol ha acabat fent. Només s'havien disputat cinc minuts de joc i l'àrbitre Iturralde González ha assenyalat penal a favor dels balears per unes mans involuntàries dins l'àrea de Gavilán en una centrada. Ibagaza no ha perdonat i ha igualat l'eliminatòria. Però com diu el tòpic, en futbol no es pot perdonar, perquè si no s'acaba pagant. El Mallorca ha tingut oportunitats per sentenciar l'eliminatòria en el primer temps. Güiza, molt motivat, ha disposat de fins a dues clares ocasions, però la primera ha sortit massa creuada i la segona ha anat massa fluixa a les mans d'Ustari.

De mica en mica, el Getafe ha anat entrant en el partit. Després de les arribades fallides de Güiza, la resposta ha estat de Braulio que, aprofitant un rebot, ha tingut l'empat als peus, però Lux ha aturat en dos temps. Fins i tot abans del descans, De la Red ha tret una pilota sense voler que gairebé entrava per al Getafe.

Només començar la represa, el Getafe ha continuat amb el mateix esperit amb què ha acabat el primer temps. Els de Laudrup han sortit disposats a capgirar el marcador per accedir a la semifinal de Copa. De la Red, però, ha fallat una ocasió cantada quan sol dins l'àrea ha rematat la pilota alta. Per contra, ha estat el Mallorca qui ha vist porteria. En el minut 55 de partit, Arango ha fet el 2-0 gràcies a una assistència de Güiza. Amb aquest resultat, els de Manzano eren a les semifinals, però els balears no han sabut mantenir el resultat ni han aprofitat les oportunitats que han tingut per sentenciar l'eliminatòria. Cata ha pogut fer el tercer, però Ustari ha aturat la rematada, i també Héctor ho ha intentat, sense sort.

El Getafe ha anat creient en la remuntada en el tram final del partit. Ibagaza ha tret de sota els pals una rematada de cap de Granero que ha posat l'ai al cor als aficionats presents a l'Ono Estadi. Quan faltaven vuit minuts pel final, ha arribat la recompensa per als madrilenys. Granero ha executat una falta, en què De la Red i Cata Díaz no arriben a rematar, i la pilota es cola per la porteria de Lux en el que era el 2-1. El matx ha acabat amb l'expulsió de Granero amb vermella directa per una disputa amb Fernando Navarro.

Amb el 2-1 final, els de Laudrup fan bo l'1-0 de l'anada i aconsegueixen així el bitllet per a la seva segona semifinal consecutiva. El sorteig de semifinals serà aquest divendres.