Getafe i Almeria només han sumat un punt en dues jornades. (Foto: EFE)
Futbol

El Getafe empata amb l'Almeria; els dos equips només han sumat un punt en dues jornades

El Getafe ha acabat amb empat davant l'Almeria en un partit en què els andalusos s'haurien pogut endur els tres punts del Coliseum Alfonso Pérez. Els madrilenys han necessitat un penal per finalitzar amb empat a dos l'enfrontament.

Actualitzat
El Getafe ha acabat amb empat davant l'Almeria en un partit en què els andalusos s'haurien pogut endur els tres punts del Coliseum Alfonso Pérez. Els madrilenys han necessitat un penal per acabar amb empat a dos l'enfrontament.

Getafe i Almeria només han sumat un punt en les dues primeres jornades de la Lliga. En aquest partit, l'Almeria ha fet molts més mèrits que el Getafe per endur-se la vitòria. Els madrilenys han necessitat un penal a les acaballes del partit per rascar un punt. El Getafe ha disposat de dues ocasions en l'inici del partit però ha topat amb el porter de l'Almeria. A partir del minut 20, han estat els andalusos els que han agafat les regnes del partit i Rodrigo Ríos, "Rodri", ho ha aprofitat per avançar-se al marcador. Just després, Ángel Lafita, de cap, aconseguia un empat que duraria ben poc. A vuit minuts del descans, Fernando Soriano aprofitava una errada en defensa per resoldre una sèrie de refusades dins l'àrea.

Domini de l'Almeria durant tot el segon temps fins que una entrada de Rafita a Lafita dins l'àrea acabava amb la pena màxima a favor dels madrilenys. Diego Castro no ha fallat i l'enfrontament ha acabat amb l'empat a dos al marcador.
Anar al contingut