Bàsquet

El Fiatc Joventut es retroba amb la victòria contra el Cajasol liderat per un immens Van Lacke (83-65)

El Fiatc Joventut ha aconseguit un important triomf contra el Cajasol a l'Olímpic de Badalona que li permet allunyar-se de la part baixa de la classificació. Els verd-i-negres s'han imposat al rocós Cajasol per un clar 83 a 65 en un dels millors partits de la temporada. Fede Van Lacke, amb 17 punts i 25 de valoració, ha comandat la victòria d'una Penya que ha recuperat el poder de Henk Norel sota els taulers però que a partir de la setmana que ve ja no podrà comptar amb Cristian Eyenga, que torna a l'NBA per incorporar-se als Cavaliers.

Actualitzat
Davant el rocós Cajasol el Joventut ha arrencat combatiu i amb un Trias, inèdit en els últims partits, amb ganes d'agafar protagonisme. Però la gran dificultat verd-i-negra era aturar Paul Davis, 2,11 i 115 kg. En el segon període, el pivot de Michigan ha fet el que ha volgut davant d'un joc interior verd-i-negre inferior físicament i al descans s'ha arribat amb un marcador molt ajustat (38-35). 

En el retorn al parquet ha aparegut el millor Joventut de la temporada. El ritme ràpid, acompanyat de l'encert dels de Maldonado, ha trencat un Cajasol amant del joc pausat. Henk Norel ha demostrat que la greu lesió al genoll ha quedat molt oblidada. L'holandès, amb 8 punts gairebé consecutius, s'ha fet l'amo i senyor de la zona i a més, en el joc exterior, els triples han entrat, sobretot els de Fede Van Lacke, que ha completat el seu millor partit com a verd-i-negre amb 17 punts i 25 de valoració.

Paul Davis, negat en atac a partir del tercer quart, ha passat d'anotar a repartir llenya sota els taulers. La Penya ha obert forat en aquest tercer període i encara l'ha fet més gros en l'últim, fins arribar a tenir un avantatge de 20 punts. El públic de l'Olímpic s'ho ha passat bé i no ha hagut ni tan sols de patir per veure un triomf balsàmic del seu equip. Cristian Eyenga, 8 punts i jugades d'enorme potència física, s'ha acomiadat després de cinc partits amb la Penya per tornar a l'NBA, on s'ha d'incorporar a la disciplina dels Cleveland Cavaliers.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut