El Fiatc Joventut deixa escapar un triomf de prestigi a la pista de l'Unicaja (73-71)

El Fiatc Joventut ha deixat escapar una bona oportunitat de sumar el segon triomf de la Lliga i ha perdut en els últims minuts amb l'Unicaja (73-71). L'equip verd-i-negre liderat per Albert Oliver ha superat una davallada important al segon quart per dominar el partit a la segona meitat. En uns últims minuts d'infart, l'equip de Maldonado ha vist com els malaguenys remuntaven un desavantatge de 5 punts en els darrers dos minuts i s'emportaven el triomf a la seva pista del Martín Carpena. El nord-americà Corey Fisher ha debutat amb la Penya amb 12 punts.

El Fiatc Joventut ha deixat escapar una bona oportunitat de sumar el segon triomf de la Lliga i ha perdut en els últims minuts amb l'Unicaja (73-71). L'equip verd-i-negre liderat per Albert Oliver ha superat una davallada important al segon quart per dominar el partit a la segona meitat. En uns últims minuts d'infart, l'equip de Salva Maldonado ha vist com els malaguenys remuntaven un desavantatge de 5 punts en els darrers dos minuts i s'emportaven el triomf a la seva pista del Martín Carpena. El nord-americà Corey Fisher ha debutat amb la Penya amb 12 punts. Albert Oliver ha estat el màxim anotador dels de Badalona amb 21 punts.

La Penya ha començat liderant els primers parcials gràcies a una fulgurant sortida (0-7). Però l'equip verd-i-negre ha anat baixant la seva producció ofensiva i l'Unicaja ha acabat al davant el primer quart (20-18). En el segon quart, la davallada de joc dels de Badalona s'ha refrendat amb un parcial en contra de 16 a 0, coincidint amb el debut de Corey Fisher, a qui Maldonado ha volgut donar minuts per agafar confiança. L'entrada d'un novament molt encertat Albert Oliver i un triple de Fisher a final de quart, han reduït les diferències fins al 36 a 24 del descans.

Gran reacció sense premi final

Gràcies a un inspirat Tony Gaffney el Joventut ha entrat definitivament al matx en l'inici del tercer quart. La intensitat defensiva dels de Salva Maldonado ha frenat l'atac dels malaguenys. I amb un triple d'Oliver la Penya ha capgirat el marcador (52-53). Els verd-i-negres han tornat a lluir el seu bon joc d'aquest inici de curs, i tot i el partit fluix de Many Quezada, han arribat als minuts decisius dominant en el lluminós. Però després de dominar per 64 a 69 (amb un nou triple de Fisher) a falta de 2 minuts, l'atac verd-i-negre s'ha ofegat i dues bones accions de l'exblaugrana Fran Vázquez (un tap i un bàsquet) han col·locat un 72-69 gairebé definitiu. En una darrera acció ofensiva Corey Fisher ha disposat de tres tirs lliures per empatar el duel però no ha aprofitat l'ocasió.