Messi, durant l'entrenament del Barça aquest dijous a la tarda (Miguel Ruiz - @FCBarcelona_cat)
Barça

El FC Barcelona reprèn l'activitat i es torna a entrenar sense Neymar a la ciutat esportiva

Ernesto Valverde ha dirigit aquest dijous a la tarda un entrenament pensant ja en el primer compromís oficial, el doble clàssic de la Supercopa espanyola contra el Reial Madrid. Gerard Deulofeu, novetat de la convocatòria per a l'amistós d'aquest divendres contra el Nàstic, al Nou Estadi

Actualitzat

En el dia 1 després de Neymar, la plantilla del FC Barcelona ha reprès l'activitat de pretemporada. Ernesto Valverde ha dirigit aquest dijous a la tarda un entrenament pensant ja en el primer compromís oficial, el doble clàssic de la Supercopa espanyola contra el Reial Madrid.

Abans, els blaugrana disputaran dos partits de preparació: dilluns, el Gamper amb el Chapecoense al Camp Nou. I aquest divendres, un amistós al camp del Nàstic. Tot plegat, en el nou escenari amb què, de moment, ha de treballar Valverde: amb un trident de dues potes. 

Deulofeu, novetat per a l'amistós contra el Nàstic

En finalitzar la sessió, el tècnic blaugrana ha facilitat la convocatòria per al partit amistós d'entrenament que enfrontarà el FC Barcelona amb el Gimnàstic de Tarragona aquest divendres 4 d'agost a les 20.00 al Nou Estadi.

La llista completa de convocats és la següent: Ter Stegen, Cillessen, Marlon, Denis Suárez, Arda, Mascherano, Vermaelen, Aleñá, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Nélson Semedo, Gerard Deulofeu (que ha rebut l'alta mèdica després d'una lesió muscular a l'adductor de la cama dreta), Douglas, Samper i Munir. En canvi, Valverde ha deixat fora de la convocatòria a Gerard Piqué, Umtiti, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi i Luis Suárez.

 

Anar al contingut