Barça

El FC Barcelona mai perd un partit quan Luis Suárez marca

El davanter és, més que un talismà, una assegurança contra la derrota pel FC Barcelona. Només cal que marqui perquè l'equip respiri tranquil.

Actualitzat

Els gols de Luis Suárez més que un termòmetre de l'estat de forma del FC Barcelona són una assegurança de punts. L'equip de Luis Enrique Martínez mai ha perdut un partit on l'uruguaià ha marcat: 64 victòries i 4 empats.

Des del mes de desembre l'uruguaià ha sumat 11 gols en 12 partits disputats, en una gran demostració de punteria (només ha necessitat 16 ocasions per assolir aquesta xifra). Un bon moment que l'aturada per les vacances de Nadal no va aconseguir alterar. De fet, Luis Suárez encadena 4 partits seguits marcant, 2 de Lliga (Eibar i Betis) i dos de Copa del Rei (Reial Societat i ara Atlètic de Madrid).

El davanter ha anotat 106 gols en 126 partits amb la samarreta del FC Barcelona. Amb el gol davant de l'Atlètic a la Copa Suárez s'ha situat quinzè de la llista de màxims golejadors de la història del club superant Evaristo. Aquesta temporada, en 30 partits, ha fet 22 (16 a la Lliga, 2 a la Lliga de Campions, 3 a la Copa del Rei i 1 a la Supercopa), a més de donar 10 assistències.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut