Tyrese Rice (Foto: @FCBbasket)

El FC Barcelona Lassa cau estrepitosament a València en el primer partit dels quarts dels play-off de Lliga (83-61)

El marcador evidencia la sensació d'impotència dels blaugrana davant del València Basket

Daniel AlentoActualitzat

El FC Barcelona Lassa ha mostrat la seva pitjor cara en el primer partit de la sèrie de quarts dels play-offs de la Lliga Endesa a la pista del València Basket (83-61). La contundència del marcador fa justícia a la diferència de nivell que han mostrat els dos conjunts i deixa molt tocats els blaugrana de cara al segon partit de l'eliminatòria al millor de 3 que es disputarà dijous vinent al Palau Blaugrana, sense que les absències de Joan Carles Navarro i Justin Doellman serveixin de justificació.

Els jugadors del conjunt que entrena Pedro Martínez ja han deixat clara la seva superioritat en els primers minuts (10-2), amb les facilitats del pivot Bojan Dubljevic (16 punts) per anotar. Uns bons minuts del base Tyrese Rice (14 punts, 3 assistències) superant amb jugades individuals la bona defensa valencianista ha portat fins a l'empat a 15 amb què ha acabat el primer quart.

El València Basket ha obert el segon quart amb dos quatres, Will Thomas (9 punts) i Pierre Oriola (11 punts), castigant la defensa de Moussa Diagné. L'entrada en joc d'Ante Tomic (4 punts, 6 rebots), molt per sota del seu rendiment habitual, no ha millorat el panorama pels de Georgios Bartzokas. Alex Renfroe i Stratos Perperoglou han revifat una mica el Barça, però entre Dubljevic i Luke Sikma han donat als de casa 15 punts de marge al descans, 41-26.

El tercer quart ha estat el de la sentència definitiva pels barcelonistes, absolutament fora de joc. Incapaços de superar la defensa valenciana, i de contenir l'efectivitat dels seus rivals des de la línia de 3 punts, els blaugrana han arribat a cedir de 26 punts (63-37) davant un equip que ha olorat sang i no ha volgut deixar de fer mal. A l'últim quart la renda local ha arribat fins als 29 punts (83-54).