Handbol

El FC Barcelona Lassa arriba davant l'Helvetia Anaitasuna a les 77 victòries consecutives a la Lliga Asobal

L'aturada per l'Europeu no ha afectat els blaugrana, que han mantingut la seva ratxa històrica d'imbatibilitat a la competició espanyola

El FC Barcelona Lassa ha reprès la Lliga Asobal, després de l'aturada pel Campionat d'Europa de seleccions, amb un triomf davant de l'Helvetia Anaitasuna de Pamplona per 22 a 32 en el primer partit de la segona volta de la competició. Els navarresos han plantat més cara del que sembla indicar el marcador final fins que Kyril Lazarov (7 gols) i l'MVP de l'Europeu Raúl Entrerríos (7 gols) han sentenciat amb els seus gols.

Els locals han disposat de petits avantatges en els primers minuts, però han arribat al descans quatre gols a sota, 12 a 16. Després de tornar de vestidors amb més intensitat han empatat a 18. En el minut 47, el resultat era de 21 a 23. A partir de llavors, la defensa blaugrana ha aturat totalment el seu atac, i fins al final només han pogut tornar a marcar en una ocasió. L'encert de Lazarov, des del punt de penal, i d'Entrerríos ha fet la resta.