Gerard Piqué
Gerard Piqué va ser expulsat per protestar a un assistent de Velasco Carballo
Barça

El Comitè d'Apel·lació ratifica els quatre partits de sanció a Gerard Piqué

El Comitè d'Apel·lació de la Federació Espanyola de Futbol ha rebutjat les al·legacions presentades pel FC Barcelona per l'expulsió del central català contra l'Athletic a la Supercopa d'Espanya

Actualitzat

El Comitè d'Apel·lació de la Federació Espanyola de Futbol ha rebutjat les al·legacions presentades pel FC Barcelona i ha ratificat la sanció de quatre partits a Gerard Piqué per l'expulsió en el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya contra l'Athletic Club al Camp Nou.

Gerard Piqué va demanar disculpes per l'expulsió des del seu perfil de Twitter, en reconèixer que l'actitud amb la qual va protestar a un dels assistents "no va ser la correcta", encara que va negar haver proferit "cap tipus d'insult cap a la seva persona".

En la sentència, Apel·lació indica que l'al·legat del FC Barcelona "no té consistència. En primer terme, perquè aporta unes imatges incompletes en què fàcilment s'aprecia falta de continuïtat entre elles. I en segon terme, perquè és manifest que qui, sense cap dubte, sent l'improperi, és l'àrbitre assistent, la qual cosa no discuteix ni tan sols el recurrent".

Contra la decisió d'Apel·lació, el Barça pot interposar un últim recurs davant el Tribunal Administratiu de l'Esport en el termini de 15 dies hàbils.

Anar al contingut