Waterpolo

El CN Sabadell sorprèn el Jadran Herceg a domicili (7-8) i l'Atlètic Barceloneta goleja a la piscina del Hannover (7-13)

Sergi Cabanas, màxim golejador del partit amb tres dianes, ha liderat la victòria dels vallesans, que, tot i això, ocupen la penúltima posició del seu grup amb 8 punts mentre que els mariners són tercers i han fet un pas important cap els quarts de final

El CN Sabadell ha sumat la segona victòria en vuit jornades de la Lliga de Campions de waterpolo. El conjunt vallesà ha sorprès el Jadran Herceg Novi montenegrí a domicili i s'ha imposat per un ajustat 7 a 8. Al descans, els homes del Chava Gómez ja dominaven per només un gol de diferència (3-4), però en el tercer quart els locals han reaccionat i han capgirat el resultat advers.

En l'últim període, el CN Sabadell ha respost amb un parcial d'1 a 3 que li ha permès emportar-se un treballat triomf. Sergi Cabanas, màxim golejador del partit amb tres dianes, ha liderat la victòria dels vallesans, que, tot i això, ocupen la penúltima posició del seu grup amb 8 punts i tenen molt complicat poder-se classificar per als quarts de final de la màxima competició europea.

L'Atlètic Barceloneta goleja a la piscina del Hannover (7-13)

L'Atlètic Barceloneta s'ha imposat amb contundència a la piscina del Hannover alemany per 7 a 13 i ha fet un pas important per classificar-se per als quarts de final. El conjunt mariner sempre ha portat la iniciativa en el marcador i no ha tingut problemes per sumar un triomf bàsic que l'apropa a la següent fase.

Alberto Munárriz i Álvaro Granados, amb tres gols cadascun, han estat els màxims artillers del conjunt de Chus Martín, que se situa tercer del grup A amb 15 punts, a quatre del líder, l'IOlympiacos grec i a només un del Brescia italià.