Schwensteiger celebra el seu gol (Foto: Reuters)

El clar domini del Bayern de Munic davant de l'Arsenal no es tradueix en un triomf (1-1)

El Bayern de Munic s'ha classificat per als quarts de final de la Lliga de Campions després d'empatar a 1 amb l'Arsenal en el partit de tornada dels vuitens (a l'anada, els de Guardiola havien guanyat 0 a 2). Els anglesos, tret dels primers 20 minuts de la segona part, han estat clarament dominats pels jugadors de Josep Guardiola.

Els locals han sortit decidits a treure-li del cap a l'Arsenal la idea de la remuntada. Tot i els dos gols d'avantatge de l'anada, els de Munic han sortit com si anessin perdent l'eliminatòria, tancant els anglesos a la seva meitat del camp. En el minut 20, Robben ha rematat alt una centrada de Ribéry. Set minuts després, Javi Martínez ha marcat en una rematada de falta, però el seu gol ha estat anul·lat per fora de joc.

L'Arsenal ha tingut la seva oportunitat en el minut 32, en un córner, però Neuer ha aturat una bona rematada de cap de Giroud. Ha estat, però, una aparició esporàdica dins el monòleg futbolístic dels alemanys. En el minut 38, un defensa s'ha interposat en el camí d'un xut de Robben. Instants després, la rematada de cap de Mandzukic ha sortit alta. Ja en el minut 45, Fabianski ha aturat en dos temps el xut enverinat de Götze.

El moment de l'Arsenal

En la segona meitat l'Arsenal ha intentat discutir el domini alemany. En el minut 55 Schwensteiger ha avançat els locals, definint dins l'àrea una centrada de Ribery. Els de Wenger han empatat 2 minuts després, quan Podolski li ha robat la pilota a Lahm (l'acció ha semblat falta) en el lateral i ha batut Neuer amb un xut al pal curt. El Bayern ha reculat davant la pressió dels anglesos uns minuts per tornar a reclamar el domini del joc.

Un mal control de Mandzukic li ha impedit, sol davant Fabianski, marcar el segon gol dels alemanys en el minut 69. El conjunt que dirigeix Pep Guardiola s'ha dedicat a controlar el ritme del joc davant un rival que havia perdut gas. Ja en el temps de descompte, Koscielny ha fet caure Robben dins l'àrea. Fabianski ha aturat el xut de penal de Müller. La pilota ha quedat morta sobre la línia de gol, i Fabianski ha tret la pilota abans que Müller tornés a rematar.