Aitana Bonmatí lamenta una ocasió perduda davant el Chelsdea en el partit d'anada (EFE)
Barça femení

El Chelsea-Barça, a punt de superar l'assistència de la temporada passada

El club londinenc anuncia que ja han superat les 27.000 entrades venudes quan falten cinc dies per jugar-se la tornada de les semifinals de la Women's Champions League

Redacció Esport3Actualitzat

El Chelsea ha anunciat a les seves xarxes socials que el partit de tornada de les semifinals de Champions entre el Chelsea i el Barça ha superat les 27.000 entrades a Stamford Bridge. La temporada passada, també en el mateix escenari i eliminatòria, 27.697 persones van veure com Hansen obria el marcador al minut quatre de partit.

Un gol que va acabar valent un bitllet per a la final d'Eindhoven. A la tornada, l'empat a un entre londinenques i catalanes era suficient per a l'equip entrenat per Giráldez. Tot apunta que milloraran l'assistència gràcies a l'optimisme "blue" després de la victòria a Montjuïc (0-1).

El camí cap a Bilbao fa pujada

Si el Barça vol optar a guanyar la seva tercera Champions --i la segona consecutiva-- haurà de remuntar fora de casa. El gol de Cuthbert i la solidesa defensiva del Chelsea feien caure el Barça al Lluís Companys. L'última derrota en competició europea a casa va ser la temporada 17-18. El 28 de març del 2018, un gol de Le Sommer a la tornada de quarts de final eliminava el Barça. El partit es va jugar al ja enderrocat Miniestadi

El dissabte 27 d'abril buscaran capgirar el 0-1 en contra de l'anada. Chelsea-Barça a les 18.30. El duel es podrà veure íntegrament per TV3.

 

Anar al contingut