Futbol sala

El Catgas Santa Coloma deixa escapar la victòria contra el Jaén Paraíso Interior (4-4)

L'equip de Xavi Passarrius ha desaprofitat dos gols d'avantatge en els darrers minuts, però, tot i l'empat contra el Jaén, es manté sisè de la classificació

El Catgas Santa Coloma ha deixat escapar la victòria contra el Jaén Paraíso Interior a la seva pista en partit corresponent a la 12a jornada de la lliga de futbol sala. L'equip de Xavi Passarrius, que és sisè en la classificació, ha manat sempre en el marcador davant d'un Jaén combatiu, que ha trobat resposta als gols catalans.

Murga ha igualat els dos gols d'Adolfo i llavors ha estat Dani Salgado el que també ha marcat per partida doble, i ha situat el 4 a 2 en el marcador. Però, en els darrers minuts, arriscant amb porter jugador, el Jaén ha marcat dos gols més d'Eloy Rojas i Cuco, fins al 4 a 4 definitiu.