La primera plantilla del Catgas Energia Santa Coloma comença a entrenar-se
La primera plantilla del Catgas Energia Santa Coloma comença a entrenar-se
Futbol Sala

El Catgas Energia Santa Coloma comença la pretemporada amb sis cares noves

L'entrenador de l'equip colomenc, Xavier Passarrius, ha explicat que l'objectiu de la plantilla és classificar-se per al "play-off" de la lliga i fer un bon paper a la Copa del Rei

Rubén GómezActualitzat

El Catgas Energia Santa Coloma ha començat aquest dilluns la pretemporada amb sis cares noves a la plantilla: Carlos Corvo, Pablo del Moral, Fabián, Esteve Plana, Javi Rangel i Eric Pérez, aquests dos últims procedents del filial. L'equip de Xavier Passarrius espera millorar els resultats de la lliga regular i classificar-se per a la Copa del Rei, on l'any passat va tenir una sorprenent actuació arribant a la final, que va perdre contra l'Inter Movistar.

L'entrenador de l'equip colomenc ha explicat que l'objectiu de la plantilla és classificar-se per al "play-off" de la lliga i fer un bon paper en la Copa del Rei. Passarrius també ha comentat que la fita de la final de Copa va salvar la temporada de l'equip, ja que els resultats de lliga regular no van ser bons. "De fet, és una final que només han jugat Inter, Pozo i Barça, però la temporada de la lliga regular no va ser bona. Llavors hem de començar per aquí, estar entre en els vuits primers i lluitar per aquest "play-off" i, finalment, fer un bon paper a la Copa del Rei. Si podem repetir final, molt millor", conclou el tècnic de Catgas Energia Santa Coloma.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut