Futbol sala

El Catgas Energia de Santa Coloma no pot amb El Pozo Múrcia (6-7)

Tot i el hat-trick de Sepe i el bon partit dels catalans, el Pozo Múrcia, que ha anat al davant en el marcador en tot moment, s'ha emportat el matx

El Catgas Energia de Santa Coloma no ha pogut donar la sorpresa contra el tercer classificat de la Lliga LNFS i un rival directe, El Pozo Múrcia. El conjunt català, tot i fer un gran partit, ha perdut per un ajustat 6-7 a casa.

El Pozo ha començat el partit amb molta embranzida i tres gols a favor, dos de Cardinal i un de Bebe en només quinze minuts de partit (0-3). El Catgas no s'ha rendit i ha començat a remuntar amb dos dianes de Rafa López i Pablo del Moral, reduint distàncies en el marcador (2-3). Fernando, però, amb un doblet, ha continuat complicant les coses als locals (2-5), que no aconseguien capgirar el partit.

A la segona part, Sepe, amb dos gols, ha tornat a fer reviure el Santa Coloma (4-5), però El Pozo, de nou, ha tallat la remuntada dels catalans, amb un gol de Pito (4-6). Marinovic ha marcat el 4-7 i el Santa Coloma només ha pogut fer dos gols més abans d'acabar el matx, de Javi Rodríguez i de nou Sepe (6-7), insuficients per sumar algun punt.