Weems va ser el màxim anotador del matx amb 19 punts. (Foto: EFE)
Eurolliga

El Caja Laboral perd contra el CSKA (89-78) i el Reial Madrid passa per sobre del Maccabi (79-53)

A Moscou, el CSKA va ser molt superior al Caja Laboral i el va vèncer per 89-78. Els russos van dominar el partit de cap a cap (50-35 al descans). El Reial Madrid, en canvi, va apallissar el Maccabi per 79-53.

El CSKA, a Moscou, va ser molt superior al Caja Laboral i el va vèncer per 89-78. Els russos van dominar el partit de cap a cap (50-35 al descans). El Reial Madrid, en canvi, va apallissar el Maccabi per 79-53.

CSKA, 89 - Caja Laboral, 73

Weems
(19 punts) va ser el màxim anotador dels de Messina, ben secundat per Teodosic (17 punts i 5 assistències), Kaun (16 punts) i Krstic (16 punts). Els bascos van maquillar el marcador en els minuts finals gràcies a l'encert de Causeur (17 punts) i Nocioni (16 punts i 9 rebots). L'argentí, per cert, va superar el miler de punts anotats a l'Eurolliga.

Reial Madrid, 79 - Maccabi, 53

Els israelians van començar bé i van dominar el primer quart clarament (14-23). Els de Laso van reaccionar i amb un parcial favorable de 24-4 van marxar als vestidors amb un marge d'onze punts (38-27). De la mà de Rudy Fernández (15 punts) i Sergio Rodríguez (10 punts i 10 assistències), el Madrid no va patir per certificar el seu primer triomf en aquest "play-off".

En l'altre matx de la jornada, l'Olympiacos va derrotar l'Anadolu Efes per 67-62. El grec Printezis, amb 26 punts, va ser l'home decisiu.