Evans ha dominat la primera jornada a Còrsega (EFE)
Automobilisme

El britànic Elfyn Evans lidera la primera jornada del ral·li de Còrsega, marcada per la pluja

Elfyn Evans, de Ford, lidera el ral·li de França, onzena prova del Mundial que es disputa a l'illa de Còrsega, després de disputar-se la primera jornada, en la qual les protagonistes han estat les pluges torrencials que han obligat a suspendre un tram dels tres previstos

Actualitzat

Amb el títol ja decidit per a Sébastien Ogier i el seu equip Volkswagen, Evans domina la classificació amb 18,7 d'avantatge per sobre de l'holandès Kevin Abbring i amb 22,9 davant del finlandès Jari-Matti Latvala.

El polonès Robert Kubica havia estat el més ràpid a l'especial inicial empatat amb el mateix Ogier, però després, víctima d'una punxada, ha caigut fins a la cinquena posició, a 40,3, de manera que el campió a acabat desè, a 1:13.2.

El pilot de Hyundai, Dani Sordo, quart en el primer tram, també ha tingut una punxada en el tercer (segon a la disputa) i ha baixat fins al lloc catorze, a 1:56.6. L'únic pilot del capdavant que ha pogut completar el primer parcial ha estat el belga Thierry Neuvill, que ha hagut d'abandonar en el quilòmetre 1.2 després de xocar contra un pont i trencar-se la suspensió del darrere. Per al que queda de campionat, l'emoció se centra a conèixer el nom del subcampió, una posició per la qual els millors col·locats en la pugna són els altres dos pilots de Volkswagen: el finlandès Jari-Matti Latvala i el noruec Andreas Mikkelsen, segon i tercer, i separats per 23 punts.

Anar al contingut