Futbol internacional

El Brasil convoca Rafinha per substituir el lesionat Casemiro

L'endemà de quedar descartat contra el Betis, el jugador del Barça ha estat citat per Tite per disputar els dos pròxims amistosos contra l'Uruguai i el Camerun

Actualitzat

La Confederació Brasilera de Futbol ha convocat d'urgència el jugador del Barça Rafinha Alcántara per substituir la baixa del lesionat Casemiro de cara als dos pròxims partits amistosos de la "seleçao" contra l'Uruguai i el Camerun. Rafinha, que va ser descartat per Valverde en l'últim partit de Lliga contra el Betis, ha estat citat pel seleccionador Tite per cobrir l'absència del migcampista del Reial Madrid, que es va fer un esquinç de turmell contra el Celta a Balaídos després de rebre una forta entrada de Maxi Gómez.

El jugador blaugrana viatjarà en les pròximes hores cap a Londres per incorporar-se a la concentració de la "canarinha", que dissabte que ve disputarà un partit amistós contra l'Uruguai a l'Emirates Stadium. Amb Coutinho lesionat i Malcom descartat, el Barça aportarà dos jugadors a la selecció brasilera: Rafinha i Arthur Melo, que ja ha arribat a la capital anglesa per posar-se a les ordres de Tite.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut