El Bordils ha plantat cara contra el BM Guadalajara (@handbolbordils)
Handbol

El Bordils perd contra el BM Guadalajara i cau eliminat a la segona eliminatòria de la Copa del Rei (26-30)

El conjunt català ha plantat cara i ha arribat als últims cinc minuts amb només un gol per sota en el marcador, però ha acabat caient davant del tercer classificat de la Lliga ASOBAL

El Club Handbol Bordils ha quedat eliminat de la Copa del Rei després de caure en la segona eliminatòria, disputada a partit únic. Els gironins han perdut a casa contra el BM Guadalajara, tercer classificat de la Lliga ASOBAL, per 26 a 30. El conjunt català ha plantat cara i ha arribat als últims cinc minuts amb només un gol per sota en el marcador, però ha acabat caient davant d'un rival de superior categoria.