Handbol

El BM Granollers aconsegueix 7 gols de renda per a la tornada de l'última eliminatòria prèvia de la Copa EHF

L'equip del Vallès Oriental ha superat per 28-21 el Balatonfülendi KSE en el partit d'anada

Daniel AlentoActualitzat

El BM Granollers ha derrotat el Balatonfülendi KSE hongarès per 28 a 21 el partit d'anada de la tercera fase prèvia de la Copa EHF, amb 7 gols de David Resina. Una bona renda per afrontar el partit de tornada el cap de setmana que ve. És l'última eliminatòria abans de la fase de grups d'aquesta competició, que l'equip català ha disputat les tres últimes temporades.

Els visitants han assolit el primer avantatge important, 1-3. Els vallesans buscaven Adrià Figueres en el pivot, però el porter Nandor Fazekas protegia bé la seva porteria. Tot i això, els d'Antonio Rama han trobat altres vies d'anotació. Al contraatac, David Resina ha avançat els de casa, 4-3. S'ha entrat en una fase d'igualtat, trencada novament a la contra per Resina i Marc Cañellas (10-8). Al descans el marcador era de 13-11.

La segona part ha començat amb un ritme més viu. En el primer atac del Granollers Jorge Silva els ha donat un nou màxim avantatge, 14-11. El porter brasiler César Almeida ha fet un segon període excepcional. Amb la porteria assegurada, l'equip català ha pogut atacar amb més tranquil·litat. David Resina, com sempre a la contra, ha posat els seus 6 gols amunt, 20-14. Les pèrdues de pilota locals han donat aire al Balatonfülendi (20-18). Jorge Silva ha trencat 7 minuts d'una preocupant sequera vallesana. Els de Rama s'han refet per recuperar el seu marge. Ja a l'últim minut, Álvaro Ferrer ha aconseguit, després de robar una pilota, el 28-20, màxim avantatge del partit.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut