Alaba celebra el gol que va marcar als 25 segons. (Foto: EFE)

El Bayern supera la Juve (2-0) i encarrila els quarts de final de la Champions

El Bayern de Munic ha encarrilat els quarts de final de la Lliga de Campions a casa. Els de Jupp Heynckes van superar la Juventus per 2-0. Alaba va marcar el gol més primerenc de la jornada europea, amb una diana als 25 segons de partit. La sentència va arribar al minut 63, obra de Müller.

El Bayern de Munic ha encarrilat els quarts de final de la Lliga de Campions a casa. Els de Jupp Heynckes van superar la Juventus per 2-0. Alaba va marcar el gol més primerenc de la jornada europea, amb una diana als 25 segons de partit, amb un xut des de la frontal que va sorprendre Buffon.

Passat el primer quart, però, va arribar un contratemps per als alemanys. Heynckes es va veure obligat a fer un canvi abans del previst. Kroos va marxar lesionat per una topada amb Lichtsteiner i en el seu lloc va entrar Robben.

La sentència del Bayern va arribar al minut 63, amb el 2-0 definitiu obra de Müller. Luiz Gustavo va provar el xut des de la frontal, però Buffon no va aconseguir refusar la pilota. Mandzukic li va posar en safata a Müller, que va marcar a porteria buida.

Per cert, Arturo Vidal, de la Juventus, es perdrà el pròxim partit perquè va veure la tercera groga del campionat.