Thiago i Lewandowski celebren un dels gols de la victòria del Bayern (Reuters)

El Bayern goleja un Arsenal inofensiu i posa un peu i mig als quarts de final de la Champions (5-1)

Sota la batuta de l'exblaugrana Thiago Alcántara, autor de dos dels cinc gols del seu equip, els alemanys han estat molt superiors i han deixat pràcticament sentenciada l'eliminatòria a l'Allianz Arena

David CarballoActualitzat

El Bayern de Munic, sota la batuta de l'exblaugrana Thiago Alcántara, ha golejat un Arsenal massa tou en defensa i ha fet un pas gairebé definitiu per classificar-se per als quarts de final de la Lliga de Campions (5-1). Els bavaresos han dominat des del xiulet inicial i han tancat a la seva àrea un rival aclaparat. Després d'un primer avís d'Arturo Vidal, Arjen Robben ha inaugurat el marcador amb la seva jugada marca de la casa que ha definit amb un gran xut de rosca per l'escaire.

L'Arsenal ha patit de valent per aturar les envestides ofensives d'un Bayern que, tot i dominar clarament, ha vist com els visitants han pogut empatar abans del descans per mitjà d'un altre exblaugrana. Un penal clar de Lewandowski sobre Mustafi l'ha llançat Alexis Sánchez; en primera instància, l'ha aturat Neuer, però el xilè ha recollit el refús i ha fet l'empat a un.

En la represa, el Bayern ha tornat a ser l'amo i senyor del matx i ha acabat golejant un rival que ha donat una imatge molt pobra a l'Allianz Arena de Munic. Lewandowski, amb un cop de cap, ha fet el segon i Thiago ha acabat de rematar el conjunt d'Arsène Wenger amb dos gols més. El 3 a 0, rematant una gran assistència d'esperó de Lewandowski i el quart amb una mica de fortuna, ja que el seu xut l'ha desviat un defensa al fons de la seva porteria.

L'Arsenal, incapaç de reaccionar, ha estat una joguina inofensiva a mans d'un Bayern que ha acabat culminant la maneta amb el definitiu 5 a 1 obra de Thomas Müller, que acabava d'entrar al terreny de joc. El resultat contundent deixa l'equip de Carlo Ancelotti amb peu i mig als quarts de final de la Champions.