Rafinha té motius per estar content
Barça

El Barça vol renovar Rafinha per a les pròximes cinc temporades

El jugador, que acaba contracte el pròxim juny, evoluciona òptimament a les ordres de Luis Enrique i està a punt de debutar amb el Brasil

Actualitzat

Rafinha Alcántara viu una arrencada de temporada idíl·lica en el pla personal. És a només 24 hores de poder debutar amb la selecció absoluta del Brasil, s'ha convertit en habitual amb el Barça i el club ja li prepara la renovació.

Luis Enrique li ha tornat a donar protagonisme. Al contrari que la temporada passada, amb llums i ombres i on el seu paper era únicament de migcampista, el tècnic l'ha reinventat transformant-lo en davanter quan ha calgut. Amb resultats, per cert, òptims. Va ser la sorpresa en l'onze inicial de la Supercopa d'Europa, on va marcar i on va ser un dels destacats de l'equip. Ara, amb l'absència de Pedro, Rafinha s'ha convertit en el primer recanvi quan falla una punta del trident.

Avalat per Luis Enrique i pel seu rendiment, el Barça ha posat la maquinària en marxa per assegurar-se el futur de Rafinha, que acaba contracte a final de temporada. La predisposició del club i del jugador és bona i l'acord es pot tancar en les pròximes setmanes. En principi, la idea és renovar el futbolista per cinc temporades, amb la qual cosa continuaria vestit de blaugrana fins al juny del 2021.  

Anar al contingut