Barça

El Barça vol recomprar Gerard Deulofeu, però el Milan i l'Everton també compten amb ell

El Barça vol exercir el dret de recompra mentre l'Everton l'espera per començar la temporada i el Milan intenta aconseguir una nova cessió

Francesc LatorreActualitzat

Encara falta perquè comenci la pretemporada però a hores d'ara és impossible predir si, d'aquí un mes, Gerard Deulofeu lluirà el blau de l'Everton, el "rossonero" del Milan o el blaugrana del Barça.

Ronald Koeman l'espera a Anglaterra perquè comenci la temporada amb l'Everton, el club propietari dels seus drets. A Milà volen continuar gaudint dels seus gols, i, ahir, representants del club italià es van reunir amb l'Everton per parlar-ne. Sobre la taula hi ha la possibilitat d'una nova cessió.

Al Barça ja fa dies que el secretari tècnic va deixar clar que volen incorporar-lo de cara a la temporada que ve, exercint el dret de recompra per 12 milions d'euros.  Des del club s'interpreta que, després d'aquesta declaració d'intencions, la pilota és a la teulada del jugador. Deulofeu, ara mateix, no veu gens clara la possibilitat de tornar i així ho ha comentat amb els companys de la selecció sub-21.

A Milà, el gironí hi ha trobat la regularitat i els minuts que a priori tindria més complicats al Barça, on el trident és molt trident. Tot plegat amb el Mundial de Rússia 2018 a l'horitzó. Anar-hi passa per jugar durant l'any. Data clau, el 30 de juny, quan s'acaba el termini perquè el Barça pugui convèncer el jugador. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut