Cedric Sorhaindo, una de les baixes del Barça, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Cedric Sorhaindo, una de les baixes del Barça, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Handbol

El Barça visita dissabte la pista d'un equip dissenyat per guanyar la Lliga de Campions: el milionari París Saint-Germain

L'equip francès ha batut tots els rècords econòmics de l'handbol amb un objectiu ben clar: proclamar-se campió d'Europa

Actualitzat

El FC Barcelona Lassa intentarà aquest dissabte (18:30, en directe a Esport3) mantenir la seva condició d'equip invicte a la Lliga de Campions d'handbol a la pista del París Saint Germain, el segon del grup amb una derrota. Els de Pascual hauran de lluitar contra l'equip amb el pressupost més gran de la història d'aquest esport, 17,4 milions d'euros, el doble del blaugrana.

El tècnic blaugrana afronta aquest difícil compromís amb baixes destacades en el seu balanç defensiu, les del pivot Cedric Sorhaindo (3 setmanes de baixa per una lesió muscular a la cuixa dreta) i la del lateral Filip Jicha (sis setmanes de baixa amb un trencament del menisc extern del genoll dret). A això s'ha d'afegir el desgast en el seu triomf 101 consecutiu a la Lliga Asobal, dimecres al Palau Blaugrana contra l'Ademar de Lleó (26-25).

El PSG és un conjunt construït amb un propòsit clar: proclamar-se campió d'Europa i oblidar el tercer lloc a la Final Four de la temporada passada. Han afegit enguany 7 reforços, entre ells els dos seus màxims golejadors a la Lliga de Campions, l'extrem Uwe Gensheimer (36 gols) i el lateral Nedim Remili (26 gols), al seu nucli de jugadors amb els exblaugrana Mikkel Hansen (25 gols) i Nikola Karabatic (20 gols).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut