Luis Enrique ha dirigit l'entrenament sense Luis Suárez ni Dani Alves
Barça

El Barça torna a la feina per preparar el partit del Calderón amb les baixes de Luis Suárez i Dani Alves

El club blaugrana ha confirmat que el davanter uruguaià té una sobrecàrrega als isquiotibials de la cama esquerra, mentre que el lateral brasiler ha fer treball específic al marge dels seus companys

Actualitzat

Després de la classificació per a la final de la Champions, el FC Barcelona ha tornat als entrenaments sense el concurs del davanter uruguaià Luis Suárez, afectat d'un problema muscular, ni el de Dani Alves. Segons ha informat el club català, Suárez, que ja va ser substituït al descans del partit davant el Bayern de Munic, pateix una sobrecàrrega en els isquiotibials de la cama esquerra i farà tractament de fisioteràpia. Els serveis mèdics del Barça estaran atents a la seva evolució, que serà la que marcarà la disponibilitat amb vista als pròxims entrenaments, però ara mateix és dubte seriós per jugar diumenge que ve contra l'Atlètic de Madrid al Calderón.

En la sessió d'aquest dijous s'han entrenat tots els jugadors disponibles, amb l'excepció de Luis Suárez i de Dani Alves, que ha realitzat treball específic. L'equip de Luis Enrique tornarà a entrenar-se divendres al matí i dissabte, la vigília del partit davant l'Atlètic de Madrid. Els barcelonistes necessiten un triomf al Calderón o a casa, davant el Deportivo de la Corunya, per conquistar el campionat de Lliga.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut