Handbol

El Barça supera el Kielce polonès (33-28) i jugarà la final de la Champions d'handbol contra el Veszprém

Els de Pasqui han suat contra l'equip de Duixebaev, però aquest diumenge lluitaran per la novena Copa d'Europa

Actualitzat

El Barça ha derrotat el Kielce per 33-28 en la semifinal de la Lliga de Campions d'handbol. Aquest diumenge, en directe per TV3 (18 hores), l'equip blaugrana lluitarà per la seva novena Copa d'Europa contra el Veszprém, que ha superat el Kiel (27-31).

El Barça penalitza els problemes físics d'Aginagalde

L'entrenador blaugrana, Xavi Pascual, ha encertat ràpidament la clau del partit. Julen Aginagalde, el pivot rival, tenia problemes físics i el seu canvi atac-defensa permetia el Barça tenir superioritat en les transicions ràpides. Karabatic, Sigurdsson (5 gols) i Tomás han llegit bé aquesta situació i han castigat els polonesos.

Tot i això, molta igualtat en el marcador. El màxim avantatge en el primer temps (8-4, en el minut 13) ha arribat gràcies a una doble inferioritat numèrica del Kielce. Talant Duixebaev, tècnic rival, ha demanat temps mort i el seu equip ha escurçat distàncies. El llançament exterior de Bielecki (7 gols) ha trencat la solidesa defensiva del Barça. Al descans, 16-14 per als de Pasqui.

Inici boig del segon temps. Primer, amb un parcial favorable dels catalans de 3-0 per posar el 19-14 en el marcador (màxima renda). I després, 1-6 a favor dels polonesos, que han empatat 20-20. El guió ha variat per dues raons principals. Karabatic, amb dues exclusions, no ha arriscat en defensa i el Kielce ha prescindit d'Aginagalde. Els de Duixebaev han perdut eficàcia des del pivot, però han pogut igualar la velocitat del joc blaugrana.

Saric trenca el partit

Els dos equips han canviat els porters (han entrat Saric i Szmal) per trencar l'encert ofensiu rival. L'aposta ha estat guanyadora per al Barça. El veterà porter bosnià ha desequilibrat la balança. En atac, Karabatic (8 gols) i Lazarov (7 gols) han estabornit definitivament el Kielce.

Kiel, 27 - Veszprém, 31

Sorpresa en la segona semifinal. El Kiel alemany, tot i el suport majoritari del públic del Lanxess Arena, ha perdut amb el Veszprém hongarès. Els homes dirigits per l'exblaugrana Antonio Carlos Ortega han basat el seu triomf en l'encert de la primera línia. Ilic (8 gols), Nagy (7 gols) i l'extrem Ivancsik (7 gols) han destrossat la defensa rival. El màxim golejador del matx ha estat l'islandès Palmarsson, amb 9 dianes. Bona actuació, tot i que estèril, del català Joan Cañellas (5 gols).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut