El Barça s'encomana al tir exterior per esclafar el Gran Canària (60-88) i ja és el primer finalista de la Supercopa

El Barça ha donat un recital de triples a Màlaga contra un Gran Canària que ha desaparegut en el segon temps. Els blaugrana, encertats en el tir exterior, ja són els primers finalistes de la Supercopa

L'ex de la Penya Sitapha Savané ha estat el primer a anotar i, de fet, l'únic jugador que ha estirat el carro del Gran Canària en un bon començament. El ritme inicial ha estat lent, amb el conjunt canari adormint-lo i amb el Barça intentant augmentar-lo protagonitzant un joc més coral. El primer quart ha acabat amb una diferència de tres punts a favor dels blaugranes (13-16).

Els de Xavi Pascual han millorat en el tir exterior en el segon quart. Abrines, Pau, Arroyo i Doellman han afinat la punteria; sobretot el nord-americà, que ha acabat com a màxim anotador del primer temps amb 9 punts, seguit de Pau Ribas, amb 7. Per part del Gran Canària, han destacat Savané i Omic, amb 6 punts cadascun. Al descans, s'hi ha arribat amb el 32-41 al marcador i amb el rebot, molt lluitat pels d'Aíto García Reneses, igualat.

El Barça ha sortit al segon temps amb la intenció de trencar del tot el partit. I ho ha començat fent, amb un parcial de 0-6 i una diferència de 15 punts per davant. I ho ha anat aconseguint davant d'un Gran Canària que s'ha desinflant i que només ha estat capaç d'anotar cinc punts en el tercer quart que ha acabat amb un 37-64. Altre cop han ampliat l'avantatge a base de triples, Abrines, Doellman i també Eriksson s'ha afegit al festival des dels 6,75 metres.

Els blaugranes, amb una bona actitud defensiva, també han estat cada cop millor en atac. A l'inici del tercer quart, el Barça ja tenia el bitllet per a la final, però necessitava rematar-ho. L'encert ha continuat sent seu amb un Doellman destacat que ha sumat 14 punts. Eriksson també ha protagonitzat un gran partit i s'ha convertit en el màxim anotador, amb 16 punts en els tretze minuts que ha disputat. Els canaris, tot i intentar retallar distàncies gràcies a l'actuació final de Kevin Pangos, han vist com acabaven derrotats pels de Xavi Pascual (60-88).