Barça

El Barça reactiva les negociacions per Pogba al marge del procés electoral

Ariedo Braida i Albert Soler viatjaran a Torí per intentar el fitxatge del francès. En cas de tancar-lo, el seu fitxatge quedaria pendent del vistiplau del candidat elegit a les eleccions del 18 de juliol

Xavier LemusActualitzat

Paul Pogba és el gran objecte de desig dels millors equips del futbol europeu. La joventut -22 anys- i el potencial físic i tècnic fan d'ell un migcampista interessant tant per al present com per al futur.

El Barça és un dels clubs que lluiten pel seu fitxatge a petició de l'entrenador, Luis Enrique. El tècnic blaugrana l'ha situat a la seva llista de prioritats i els executius del club intenten tancar un acord amb la Juve. Per això, dimecres, dos membres de la Comissió Esportiva, Ariedo Braida i Albert Soler, viatjaran a Torí per negociar amb el conjunt italià. De fet, Braida té contactes des del gener amb el director esportiu "bianconero", Beppe Marotta, per perfilar-ne la incorporació. La intenció seria tancar un acord amb la Juventus que sigui validat i firmat pel president que surti de les eleccions del 18 de juliol. I, per tant, seria el candidat elegit qui hi donaria el vistiplau final. En cas d'aconseguir-ne la contractació, probablement continuaria una temporada més al conjunt italià, ja que el Barça no pot inscriure cap jugador fins al gener del 2016.

El club blaugrana va tenir l'opció de fitxar Paul Pogba fa uns mesos, però en aquell moment les condicions que volia imposar el seu representant, Mino Raiola, es van considerar inassumibles per al conjunt blaugrana. El jugador francès té a la mà la possibilitat, en un futur, de formar part de les celebracions blaugranes, unes celebracions que, a Berlín, va veure des de la distància com a rival.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut