Barça

El Barça rastreja el mercat per si decideix cobrir la baixa de Vermaelen

En cas d'aconseguir el vistiplau institucional, el club blaugrana només podria incorporar un jugador sense contracte o un futbolista que jugui a Espanya

Actualitzat

El Barça està a l'espera del permís de la FIFA per decidir si cobreix o no la baixa per lesió de llarga durada de Thomas Vermaelen. En cas d'aconseguir el vistiplau institucional, el club blaugrana només podria incorporar un jugador sense contracte o un futbolista que jugui a Espanya.

Laporte, Íñigo Martínez o Musacchio, velles aspiracions

Si el Barça pren la decisió de fitxar, pot reforçar la posició de central o qualsevol altre. Les possibilitats que ofereix la lliga espanyola són moltes i amb qualitat. La secretaria tècnica blaugrana té bons informes de futbolistes com Miranda (Atlètic de Madrid), Laporte (Athletic Club), Íñigo Martínez (Reial Societat) o Musacchio (Vila-real). Això sí, es preveu complicat arribar a un acord en plena competició amb els seus clubs per a un hipotètic traspàs d'aquests jugadors.

Lugano, el més atractiu entre els "sense feina"

El mercat de jugadors sense contracte ofereix, lògicament, poques possibilitats. L'uruguaià Diego Lugano, company a la selecció de Luis Suárez, és l'opció més atractiva. Té 34 anys i la temporada passada va jugar al West Brom anglès. D'altres centrals a l'atur són el veterà Carlos Marchena (35 anys), el nigerià Joseph Yobo (34 anys) o el brasiler Paulao (32 anys).

Marco Asensio podria interessar

També existeix la possibilitat de cobrir la baixa de Vermaelen amb un jugador d'una posició diferent. En aquest sentit, el club blaugrana podria reactivar els contactes amb el Mallorca per al fitxatge de Marco Asensio, la perla del club balear. El fet de fer-li la guitza al Reial Madrid, també interessat en la contractació d'Asensio, representaria un plus en aquesta hipotètica operació.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut