Els jugadors del Barça, celebrant la seva sonada victòria contra el PSG (Reuters)
Futbol

El Barça, nominat als premis Laureus per la seva remuntada davant el PSG

El Barça aspira a premi en l'apartat de "millor retorn", mentre el Reial Madrid i Cristiano Ronaldo poden ser distingits com a millor equip i millor jugador, respectivament

Actualitzat

El Barça ha estat nominat als premis Laureus en la categoria de "millor retorn", una categoria que pot premiar tant la tornada al primer nivell d'un esportista o equip que l'havia perdut, com una remuntada. Aquest és el cas del Barça, que ha estat nominat per la inoblidable remuntada contra el París Saint-Germain, amb el gol de Sergi Roberto que va fer la volta al món.

L'equip blaugrana té seriosos competidors: el Chapecoense, que s'ha reconstruït després de perdre gairebé tots els seus integrants en un tràgic accident aeri, el tenista Roger Federer, que l'any 2017 ha viscut una segona joventut, els atletes Justin Gatlin i Sally Pearson i el pilot de MotoGP Valentino Rossi.

Cristiano i Nadal, en l'apartat masculí

El madridista Cristiano Ronaldo és un dels nominats a millor esportista de l'any, juntament amb Rafael Nadal, Lewis Hamilton, Roger Federer, Chris Froome i Mo Farah.

Garbiñe, entre les millors esportistes  

A l'apartat femení, les tenistes Serena Williams i Garbiñe Muguruza encapçalen el llistat, que completen Allyson Felix i Caster Semenya (atletisme), Michaela Shiffrin (esquí) i Katie Ledecky (natació).

El Madrid, entre els millors equips

El Reial Madrid lluitarà pel premi a millor equip de l'any passat, juntament amb els Golden State Warriors de bàsquet, els New England Patriots de futbol americà, l'equip Mercedes de F1, l'equip francès de la Copa Davis i el New Zealand de vela. 

Anar al contingut