Tomas Satoransky, el cervell blaugrana a l'Eurolliga (EFE)
Tomas Satoransky, el cervell blaugrana a l'Eurolliga (EFE)
Bàsquet

El Barça Lassa vol venjar-se del Pinar Karsiyaka i consolidar-se en la primera posició del grup

Els homes de Xavi Pascual van perdre el partit d'anada contra els turcs, a Esmirna, i ara buscaran una victòria al Palau Blaugrana per refermar-se com a líders del seu grup

Pau RodríguezActualitzat

El Barça Lassa rep aquest dijous el Pinar Karsiyaka turc al Palau Blaugrana (21.00, Esport3). El partit, corresponent a la sisena jornada de la fase de grups de l'Eurolliga, enfrontarà els blaugranes amb l'únic equip que els ha aconseguit derrotar en aquest inici de temporada. El conjunt d'Esmirna va aprofitar fa un mes la pressió del públic turc per derrotar els homes de Pascual per 71-62 en un matx on els catalans van desconnectar-se en atac.

El Barça buscarà una victòria per consolidar-se en la primera posició del grup, lloc que comparteix ara mateix amb el Lokomotiv Kuban. Els blaugranes, que van guanyar la setmana passada contra els russos, voldran també venjar-se del Pinar Karsiyaka després de la desfeta a Esmirna. Els turcs, amb un balanç a l'Eurolliga de dues victòries i tres derrotes, encara no saben què és endur-se el triomf a domicili.

Aquest duel també enfrontarà a dues de les millors defenses del continent. Els blaugranes són l'equip de la competició europea que menys punts rep per partit, amb 68,2, mentre que els turcs són la quarta millor defensa (70,6). El conjunt d'Esmirna passa més problemes en l'aspecte ofensiu, on el Pinar Karsiyaka és el pitjor equip de l'Eurolliga, amb només 68 punts per partit.

Kenny Gabriel, que en el partit d'anada va sumar 12 punts i 10 rebots, és el màxim anotador dels turcs (11,6). L'exterior Justin Carter, el pivot Colton Iverson i el base Joe Ragland són les altres armes del Pinar Karsiyaka. En el bàndol blaugrana, els jugadors més en forma després de la primera volta de l'Eurolliga són Ante Tomic, Justin Doellman, Samardo Samuels i Tomas Satoransky.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut