Handbol

El Barça Lassa tomba el Kielce polonès i es posa líder en el seu grup de la Champions (31-27)

Aleix Gómez, una vegada més, ha estat el màxim golejador i s'ha convertit en el referent indiscutible en el joc blaugrana

Miquel RibasActualitzat

El Barça Lassa no s'ha deixat sorprendre al Palau Blaugrana i ha derrotat el Kielce polonès per 31 a 27 després de jugar un partit molt complet en totes les línies. Els seus ràpids contracops han estat determinants per imposar-se a la sòlida defensa polonesa, que en la seva última visita a Barcelona, el 5 de desembre de 2015, va vèncer al Palau per 31 a 33. En la primera part, l'equip de Talant Dujshebaev ha arribat a perdre de cinc gols, però els seus jugadors, amb molt d'ofici, mai s'han descentrat. Al descans, el Barça guanyava de tres gols, 14 a 11.

El jove extrem de 21 anys Aleix Gómez, amb set gols, a més de màxim golejador, s'ha convertit en el jugador més valuós del partit. També han estat molt encertats els seus companys Casper Mortensen i Aron Palmarsson, amb sis i cinc gols respectivament.

En la segona meitat, la maquinària blaugrana ha continuat engreixada i, en el minut 23, l'equip de Xavi Pasqual ja guanyava de sis gols, 20 a 14. Els polonesos no han afluixat, però en cap moment han pogut capgirar la dinàmica del joc. No obstant, el Kielce ha arribat a posar-se a dos gols de diferència (22 a 20) després que Cindric aprofités l'única errada que ha comès Ludovic Fàbregas. Ha estat un miratge. No hi ha hagut nervis i els blaugranes ja no s'han deixat sorprendre més. Al final, victòria per 31 a 27 que permet a l'equip de Xavi Pasqual situar-se líder del grup A de la Lliga de Campions.