Ante Tomic, en una imatge d'arxiu

El Barça Lassa sobreviu a l'exhibició exterior del Khimki i suma la quarta victòria a l'Eurolliga (80-87)

Els locals han anotat 17 triples en un partit que s'han acabat emportant els homes de Pesic en un final ajustat. Amb aquesta victòria, els blaugranes encadenen quatre triomfs consecutius.

Abundi BorderaActualitzat

El Barça Lassa s'ha imposat per 80 a 87 a la pista del Khimki en la sisena jornada de l'Eurolliga en un partit que han dominat, però que no han aconseguit tancar fins als últims instants.

L'equip blaugrana ha començat molt fort, aprofitant les recuperacions per córrer. El ritme alt dels de Pesic ha sorprès els russos, però l'encert en el tir exterior del Khimki, amb 6 triples de 9 intents, li ha permès arribar al final del primer període amb avantatge en el marcador (23-19).

En el segon quart, l'aparició de Pangos ha canviat la cara del conjunt blaugrana. Sota la direcció del base canadenc i basant-se en una pressió a tota la pista, el conjunt de Pesic ha capgirat el marcador. Tot i això, uns últims minuts de descontrol han permès al Khimki recuperar el desavantatge i, amb un triple sobre la botzina, han empatat el partit al límit del descans (38-38).

El Barça Lassa ha sortit endollat després del descans, però un gran Shved responia cada una de les cistelles dels homes de Pesic. En el tram final del quart, els blaugranes han aconseguit posar-se fins a 9 punts per sobre en el marcador i al final del tercer quart dominaven per 59-67.

L'últim període ha començat amb un avís dels locals des de la línia de tres punts que només era l'inici del que vindria després. Amb gran encert des del triple, el Khimki s'ha posat a només un punt de diferència, però els blaugranes s'han mostrat molt sòlids en els últims instants i s'han emportat la victòria (80-87).

Shved ha estat el màxim anotador del partit amb 27 punts mentre que per part del Barça Lassa han destacat Heurtel amb 18 i Singleton i Tomic amb 16.

Amb aquest triomf, els de Pesic es situen en cinquena posició després de sobreposar-se a les dues derrotes inicials i encadenen quatre victòries consecutives.

Pesic: "Hem fet un partit perfecte"

L'entrenador blaugrana ha valorat la victòria del seu equip a la pista del Khimki com un "partit perfecte". El tècnic serbi ha explicat que "la defensa en la segona part sobre Alex Shved" ha estat clau perquè el Barça Lassa sumés una nova victòria a Europa.