Dika Mem en una acció del partit del Barça a la pista del Silkeborg (EFE)
Handbol

El Barça Lassa guanya a la pista del Silkeborg i es manté colíder a la Champions (23-27)

Els de Xavi Pascual han sabut reaccionar a temps en un partit que s'havia complicat a la primera part, amb un tram final en què han sentenciat el duel

Marc BéjarActualitzat

El Barça Lassa s'ha imposat a la pista del Bjerringbro-Silkeborg en un partit que els jugadors de Xavi Pascual han sabut emportar-se amb solvència en la segona part (23-27). Després d'un inici fluix, els blaugranes han anat a remolc durant tota la primera part, sense trobar la fluïdesa habitual en atac. Al final dels primers 30 minuts, s'ha arribat al descans amb un petit avantatge local en el marcador (13-11).

En la represa, però, el Barça s'ha mostrat molt més sòlid en defensa, concedint només un gol en els 10 primers minuts de la segona meitat. Una dinàmica que ha permès als barcelonistes posar-se al davant en el marcador (14-15). A partir d'aquest instant, han jugat sempre amb avantatge i una renda suficient que han mantingut tot i l'intercanvi de gols. Amb un gran Lasse Andersson, autor de 6 gols, i Kiril Lazarov, que ha anotat en els moments més complicats, els de "Pasqui" han sabut aguantar, tot i els intents d'un bon Silkeborg que s'ha arribat a apropar a només un gol.

En el tram final de partit, el Barça ha sentenciat l'enfrontament en un minut i ha arribat a establir una màxima diferència de 4 gols que ha resultat definitiva. Amb aquesta victòria, la sisena en set partits, l'equip es manté en el liderat del grup a la Champions, empatat amb el PSG, que ha guanyat a la pista del Veszprem (28-29).