Bàsquet

El Barça Lassa busca la classificació per al Top 16 de l'Eurolliga a la pista del Zielona Góra

L'equip de Xavi Pascual pot segellar aquesta tarda (19.00, Esport3) el pas a la segona fase de l'Eurolliga a falta de tres jornades

Actualitzat

El Barça Lassa haurà obtingut la classificació matemàtica per al Top16 de l'Eurolliga si aquesta tarda (19.00, Esport3) supera el Zielona Góra a la seva pista, un objectiu assequible per a un equip que, després de la derrota inicial a la pista del Karsiyaka turc, ha redreçat el rumb i ha encadenat 5 victòries a la competició europea. I que a més, sortirà decidit a demostrar que la derrota del cap de setmana a la pista del Laboral Kutxa (87-79) va ser un accident aïllat.  

Xavi Pascual no vol confiances en els seus homes tot i enfrontar-se amb el cuer del grup. "El Zielona Góra és l'equip més enganyós de la competició. Va guanyar el Panathinaikos i amb el Zalgiris va empatar i va perdre a la pròrroga. No val a badar", va dir el tècnic blaugrana, que no podrà comptar amb els lesionats Shane Lawal i Joan Carles Navarro per a aquest partit. Moussa Diagné i Marcus Eriksson, dos dels jugadors del planter amb menys minuts, tindran possiblement més presència en les rotacions arran d'aquestes absències. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut