La plantilla del Barça Lassa tindrà aquests dorsals (@FCBbasket)
Bàsquet

El Barça Lassa anuncia els dorsals oficials per a la temporada 2018-19

Respecte a la campanya anterior, només hi ha un canvi destacat. Adam Hanga recupera el número 8 que va lluir durant la seva etapa al Baskonia i cedeix el 9 a l'eslovè Jaka Blazic

Actualitzat

El Barça Lassa de bàsquet ha anunciat els dorsals de la plantilla, formada per 13 jugadors, per a la temporada 2018-19. Respecte a la campanya anterior, només hi ha un canvi destacat. Adam Hanga recupera el número 8 que va lluir durant la seva etapa al Baskonia i cedeix el 9 a l'eslovè Jaka Blazic, un dels nous fitxatges, mentre que Kevin Seraphin (1), Pau Ribas (5), Thomas Heurtel (13), Pierre Oriola (18), Víctor Claver (30) i Ante Tomic (44) mantenen els dorsals que ja portaven el curs passat.

Pel que fa als jugadors que han arribat al conjunt blaugrana, el base canadenc Kevin Pangos seguirà portant el '3' de les dues últimes temporades al Zalgiris Kaunas, mentre que l'escorta nord-americà Kyle Kuric jugarà amb el dorsal 24, el mateix que lluïa en la seva etapa a l'Herbalife Gran Canària i en la seva última temporada al Zenit de Sant Petersburg.

Rolands Smits, per la seva banda, i Artem Pustovyi no podran jugar amb el mateix número que defensaven tant a Fuenlabrada com a l'Obradoiro, el '13' de Thomas Heurtel. El letó ha escollit el dorsal '10', mentre que Pustovyi tindrà el '14'. Pel que fa a Chris Singleton, el nord-americà ha decidit agafar el dorsal 6.

L'equip que dirigeix Svetislav Pesic iniciarà la pretemporada dijous, 23 d'agost, i l'endemà s'ha de sotmetre als preceptius reconeixements mèdics de l'inici de curs.

Anar al contingut