Barça

El Barça ja és a Miami per disputar el segon amistós de la gira nord-americana

El Barça ja és a Miami, on, la matinada de dimarts a dimecres, jugarà el segon partit de la gira nord-americana. Després d'haver perdut amb el Manchester United, en el primer amistós, a Washington, l'equip s'ha desplaçat al sud del país, on el seu pròxim rival serà el Chivas de Mèxic. A Miami, Guardiola podrà comptar amb un nou efectiu, Adriano, que torna després d'haver estat a la Copa Amèrica amb el Brasil. El lateral s'afegeix al grup abans que Messi o Alves, que també eren en aquesta competició, perquè, en el seu cas, no va disputar cap partit.

Actualitzat
De Washington a Miami. Segona parada de la gira nord-americana del Barça. Guardiola ha perdut en pretemporada dos efectius per lesió, Jonathan Soriano i Afellay, però entre aquest dilluns i dimarts augmentarà la llista d'efectius amb la incorporació d'Adriano, que no va disputar ni un sol minut en la Copa Amèrica, i els joves Deulofeu i Sergi Gómez, que juguen l'europeu sub-19 a Romania.

Els dos juvenils podrien participar en el pròxim test, dijous a la matinada, contra el Chivas mexicà. Qui no ha viatjat a Miami és Sandro Rosell. El president blaugrana torna a Barcelona amb un objectiu prioritari: posar punt final al "serial Cesc Fàbregas".

Segona escala de la gira amb objectius idèntics. D'una banda, posada a punt de l'equip i, de l'altra, operació màrqueting i actes solidaris. Diumenge Guardiola va tornar a lluir el 4 a l'esquena i Zubizarreta va tornar a la porteria per jugar un partit benèfic amb la fundació de l'exjugadora Mia Hamm. Convidat de luxe, una de les grans estrelles de l'NBA i confés barcelonista, Kobe Bryant. És una utopia, però amb la lliga nord-americana aturada, Bryant es va atrevir a fer broma sobre la possibilitat de vestir la samarreta blaugrana al Palau.

A Miami es presentarà l'acord entre el Barça i la fundació Pies Descalzos, que presideix Shakira i que treballa en benefici dels joves més desfavorits de la ciutat de Florida.

Messi i Romário, a Mèxic

Qui de moment encara està de vacances és Leo Messi. Aquesta matinada ha jugat un partit benèfic a Mèxic, on ha fet diverses genialitats juntament amb Romário. El crac blaugrana té previst tornar a Barcelona la setmana vinent.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut