Bàsquet

El Barça intentarà oblidar, contra l'Emporio Armani de Milà, la derrota de Copa contra el Madrid

Aquest divendres, el F. C. Barcelona tindrà l'ocasió de treure's el mal gust de boca després de la derrota a la final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid (76-77). Els blaugrana rebran l'EA7 Emporio Armani, en partit del Top 16 de l'Eurolliga (divendres, 20.45, en directe per Esport3 i la web).

Actualitzat

Aquest divendres, el F. C. Barcelona tindrà l'ocasió de treure's el mal gust de boca després de la derrota a la final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid (76-77). Els blaugrana rebran l'EA7 Emporio Armani, en partit del Top 16 de l'Eurolliga (divendres, 20.45, en directe per Esport3 i la web). Pels blaugrana, aquesta segona fase de la competició europea està sent un bàlsam per oblidar els seus problemes a les competicions ACB. Líders destacats, amb 5 victòries i cap derrota, els de Xavi Pascual, però, no tindran un rival fàcil en l'equip milanès de l'exbarcelonista C.J. Wallace.

Serà una bona ocasió perquè Juan Carlos Navarro es tregui l'espina personal del mal partit que va fer diumenge contra els blancs. El capità del Barça va confessar a BarçaTV que se sent "responsable del que va passar, perquè no vaig jugar bé i no vaig estar encertat. No va ser un partit còmode per a mi, em sentia bé, havia arribat molt bé a la Copa, i en els dos primers enfrontaments havia estat molt bé, centrat i amb confiança. Tot i que el matx va començar més o menys bé, les oportunitats no arribaven, em vaig posar més nerviós del que tocava i no vaig poder ajudar l'equip tant com m'hauria agradat".

Encara no estan recuperats

Després de la derrota a la final de la Copa del Rei, el tècnic del Barça, Xavi Pascual, ha explicat que el seu equip necessita aquest divendres una victòria davant l'Armani Jeans italià per "capgirar" una situació "negativa" que, segons la seva opinió, ha deixat "tocada" la seva plantilla.

"L'evolució és la que és. És correcta. Noto que el vestidor no està completament net per afrontar el partit de divendres. Necessitem el suport de tots els aficionats perquè ens falta alguna cosa per estar bé", ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit d'Eurolliga.

L'equip català és líder en solitari amb cinc victòries sobre cinc possibles en el seu grup del 'Top16', per la qual cosa el d'aquest divendres és una trobada "bastant clau, perquè ens deixaria en molt bon lloc abans que s'acabi la primera volta", ha reconegut Pascual.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut