Els jugadors del Vendrell preparant la tàctica
Hoquei patins

El Barça i el Vendrell jugaran aquest dissabte la segona semifinal de la Copa d'hoquei patins

El Barça i el Vendrell jugaran aquest dissabte la segona semifinal de la Copa d'hoquei patins. El Vilanova ha estat a punt de donar la sorpresa en els quarts de final, però ha caigut eliminat mans del Vendrell, actual tercer classificat de l'OK Lliga, per 2-3. Per la seva banda, el Barça ha golejat l'Igualada per 5-1.

Actualitzat
El Barça i el Vendrell jugaran aquest dissabte la segona semifinal de la Copa d'hoquei patins. Per primera vegada a la seva història, el Vendrell s'ha classificat per a les semifinals de Copa. I això que les coses no han començat gens bé per al conjunt que entrena Guillem Cabestany, que ocupa el tercer lloc a l'OK Lliga. El Vilanova ha obert el marcador al minut 10, amb un gol de Jordi Ferrer, i amb aquest resultat s'ha arribat al descans. A partir d'aquí, els vendrellencs han empatat i Francesc Gil ha tornat a posar el Vilanova al davant. En el tram final del partit, però, el Vendrell ha pogut capgirar el marcador en dues accions de Xavi Costa i Eloi Albesa.

Molta menys emoció hi ha hagut al segon partit de la tarda. El Barça, l'únic equip que ha jugat totes les Copes en el format de Final a 8 -un total de 15- ha fet el que ha volgut amb l'Igualada. Els de l'Anoia, aquesta vegada, no han pogut repetir la gesta de fa unes setmanes, al Palau Blaugrana, quan van derrotar els de Gabi Cairo. El domini del Barça ha estat absolut i, a la mitja part, ja guanyava per 1-4. L'argentí Pablito Álvarez ha estat el màxim golejador del partit amb 3 gols i ha acostat una mica més l'equip al seu objectiu: revalidar el títol aconseguit l'any passat i sumar el vintè per a la secció d'hoquei sobre patins. 

Per aquest dissabte, la primera semifinal, que jugaran a 3/4 de 7 de la tarda el Reus i el Liceo, es podrà veure en directe per Esport3 i al web Esport3.cat. En la segona semifinal, hi haurà connexions durant el partit de futbol Las Palmas-Barça B, però la transmissió del partit d'hoquei es podrà veure íntegrament al web Esport3.cat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut