Imatge de l'entrenament d'aquest divendres (EFE)
Futbol

El Barça ha viatjat a València amb cinc baixes després de perdre Rafinha i Arda Turan en l'últim entrenament

Els dos migcampistes són baixes per unes contusions que eleven a cinc la llista de baixes. Aleix Vidal torna a la llista i Carles Aleñà s'estrena.

Actualitzat

El Barça ha viatjat a València, on aquest dissabte (16.15) juga el partit corresponent a la vuitena jornada de Lliga. Ho ha fet amb dues absències d'última hora: Rafinha i Arda Turan, que han patit contusions en l'última sessió d'entrenament de l'equip blaugrana.   

Els dos migcampistes se sumen a les baixes ja conegudes de Jordi Alba i de Gerard Piqué, que es van lesionar en el partit davant del Manchester City (4-0). A més, també està lesionat el porter Jasper Cillessen. En canvi, qui està en disposició de reaparèixer és Sergi Roberto. L'alt nombre de baixes ha forçat Luis Enrique a convocar Aleix Vidal, que portava vuit partit seguits sense entrar en una llista. També ha entrat el jove jugador del filial Carles Aleñà, que s'estrena aquesta temporada en una convocatòria.  

La convocatòria blaugrana per al partit de Mestalla la formen: Ter Stegen, Masip; Sergi Roberto, Aleix Vidal, Mascherano, Mathieu, Umtiti, Digne, Busquets, Rakitic, Iniesta, André Gomes, Denis Suárez, Aleñà, Neymar, Luis Suárez, Messi i Paco Alcácer.    

Anar al contingut